LakShmi 

Natuurlijke schoonheid, Innerlijk welzijn en Huidverbetering

 

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

'LakShmi'  is een product op Ayurvedische basis en Eco-Bio gecertificeerd.

'Schoonheidsbehandelingen'

 

LakShmi

Lotusbehandeling

Een specifieke en unieke behandeling aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De behandeling wordt gecombineerd met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de specifieke behoefte van het huidtype aansluit. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

€69,00

Kristal-face

behandeling

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozenkwarts en een chakra-healing. Door de gezichtsmassage met warme stenen en edelstenen ontspant het gezicht en lichaam. De legging van warme stenen, voetmassage en een chakrahealing geven het lichaam een warme koestering en brengt een balans tussen lichaam, ziel en geest. Een heerlijke holistische gezichtsbehandeling bij veel stress of gewoon om te relaxen.

€ 89,00

Netra eyes behandeling

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage 'met een bergkristal' bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect.    

€39,50

Mukharavinda

behandeling    

Een gezicht zo schoon als een lotus.

Deze behandeling zorgt voor een goede hydratatie en maakt de huid glad en zijdezacht. De AHA fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. In combinatie met nek/schouder massage geeft deze behandeling een ultieme gevoel van ontspanning en is deze uitermate geschikt om de huid voor te bereiden voor ieder seizoen van het jaar.    

€79,00  

LakShmi

Beauty Concept  

Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn. Een complete wellnessbehandeling met onder meer een warme voetenbad en voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reiki en marma-punt gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even loslaten. Een verjongende huidverbeterende behandeling met essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken samen zorgen voor een totale wellnessbeleving.

€89,00

 Mini Lotus

behandeling  (junior)

 

Een korte  gelaatsbehandeling voor de jong volwassene (13-18 jaar), deze bestaat uit een reiniging, peeling, oneffenheden worden weggehaald en een masker .

€34,50

Lotus

behandeling 

 

Milde reiniging met heerlijke geuren van Vata, Pitta of Kapha, korte drukpuntmassage voor gezicht en hoofd met de specifieke serum  waar op dat moment behoefte aan is. Een ideale behandeling voor als je weinig tijd heb en toch een kort momentje van ontspanning wilt hebben.

€49,50

Mini

Lotusbehandeling

 

Een korte gelaatsbehandeling, deze bestaat uit een reiniging, een peeling en korte gezichtsmassage.

€ 39,50

Losse Behandelingen zijn €10

(en allemaal los bij te boeken bij een behandeling voor €5 )

- epileren

- harsen bovenlip

- harsen kin

- kleuren wimpers

- kleuren wenkbrauwen 

 

Alle schoonheidsbehandelingen zijn inclusief BTW

Contact

Heb je interesse en/of zit je met wat vragen of wil je een afspraak maken?

neem gerust contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.