Home » Schoonheidsbehandelingen

Lakshmi – Natuurlijke schoonheid

INNERLIJK WELZIJN EN HUIDVERBETERING

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.

'LAKSHMI'  is een product op Ayurvedische basis en Eco-Bio gecertificeerd.

 

Schoonheidsbehandelingen

 

Mini Lotusbehandeling (30 min) € 39,50

Een korte gelaatsbehandeling, deze bestaat uit een reiniging, een peeling en korte gezichtsmassage.

 

Mini Lotusbehandeling junior (30 min) €34,50

Een korte gelaatsbehandeling voor de jong volwassene (13-18 jaar), deze bestaat uit een reiniging, peeling, oneffenheden worden weggehaald en een masker .

 

Lotusbehandeling (45 min) €49,50

Milde reiniging met heerlijke geuren van Vata, Pitta of Kapha, korte drukpuntmassage voor gezicht en hoofd met de specifieke serum  waar op dat moment behoefte aan is. Een ideale behandeling voor als je weinig tijd heb en toch een kort momentje van ontspanning wilt hebben.

 

Lakshmi Lotusbehandeling (60 min) €69,00

Een specifieke en unieke behandeling aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De behandeling wordt gecombineerd met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de specifieke behoefte van het huidtype aansluit. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

 

Lakshmi Beauty Concept (90 min)  €89,00

Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn. Een complete welnessbehandeling met onder meer een warme voetenbad en voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reiki en marmapunt gezichmassage kunt u de dagelijkse stress even loslaten. Een verjongende huidverbeterende behandeling met essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken samen zorgen voor een totale welnessbeleving.

 

Ananda anti-stress behandeling (75 min) 79 euro

Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten. De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met 'de rozenkwarts gezichtsbehandeling'. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling. 

 

Kristalface behandeling (90 min.)  € 89,00

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozenkwarts en een chakra healing. Door de gezichtsmassage met warme stenen en edelstenen ontspant het gezicht en lichaam. De legging van warme stenen, voetmassage en een chakrahealing geven het lichaam een warme koestering en brengt een balans tussen lichaam, ziel en geest. Een heerlijke holistische gezichtsbehandeling bij veel stress of gewoon om te relaxen.

 

Mukharavinda behandeling (75 min.)     €79,00

Een gezicht zo schoon als een lotus.

Deze behandeling zorgt voor een goede hydratatie en maakt de huid glad en zijdezacht. De AHA fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. In combinatie met nek/schouder massage geeft deze behandeling een ultieme gevoel van ontspanning en is deze uitermate geschikt om de huid voor te bereiden voor ieder seizoen van het jaar.      

      

Netra eyes (35 min) €39,50

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage 'met een berkristal' bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect. (in combinatie met een behandeling €29,50)