Home » Tarieven

INTAKE

Bij de intake hebben we een kennismakingsgesprek en laat ik een behandeling ervaren. Als het van beide kanten goed voelt en samen ervoor willen gaan, stel ik een behandelplan op. Voor de intake vraag ik een kleine vergoeding van 25 euro.

 

 MALVA  THERAPIE

Voor een Malvabehandeling vraag ik 60 euro per behandeling.

 

Regressiebehandeling met de Kosmische schijf per behandeling €60,00

 pakketkorting (8-10 behandelingen) in een keer is €550,00

 

Wanneer u helaas verhinderd bent voor een afspraak, wilt u zich dan a.u.b. binnen 24 uur afmelden.

 

 

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Elke zorgverlener  dient voor de zorgverzekeraar m.i.v. 01-01-18 Medische Basiskennis op Plato Niveau te hebben.

Medische basiskennis op HBO niveau - welke ik heb -  blijk niet meer voldoende te zijn om in aanmerking te komen voor vergoeding bij de zorgverzekeraar.

M.i.v. 01-01-2018 wordt deze zorg dus niet meer vergoed bij de zorgverzekeraar!

Wel kunt u een aanvraag voor vergoeding doen bij uw zorgverzekeraar, richt u zich daarvoor tot uw zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij beroepvereniging BvMT. de Beroepsvereniging voor Malva Therapie

www.bvmt.nl

 

 

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

 

Mini Lotusbehandeling (30 min) € 39,50*

Milde reiniging, bio-softpeeling, oneffenheden verwijderen, gezichtsmassage of masker

 

Mini Lotusbehandeling junior (30 min) €34,50*

Milde reiniging, bio-softpeeling, oneffenheden verwijderen, masker en serum

 

Lotusbehandeling (45 min) €47,50*

Milde reiniging met heerlijke geuren van Vata, Pitta of Kapha, korte drukpuntmassage voor gezicht en hoofd met de specifieke serum  waar op dat moment behoefte aan is. Een ideale behandeling voor als je weinig tijd heb en toch een kort momentje van ontspanning wilt hebben.

 

Lakshmi Lotusbehandeling (60 min) €65,00*

Een specifieke en unieke behandeling aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De behandeling wordt gecombineerd met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de specifieke behoefte van het huidtype aansluit. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

 

Lakshmi Beauty Concept (90 min)  €89,00*

Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn.

Niet zomaar een gezichtsbehandeling maar veel meer: dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reikihandgrepen en eenheerlijke marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los te laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

 

Netra eyes (35 min) €28,50

 Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage 'met een berkristal' bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect. (ook in een behandeling te combineren, dan is de prijs €17,50)

 

Ananda anti-stress behandeling (1.15 min) 79 euro

Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten. De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met 'de rozenkwarts gezichtsbehandeling'. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling. 

 

Losse behandelingen

epileren                                                                 € 10       * €5

harsen bovenlip                                                  € 10       * €5

harsen gelaat                                                      € 15        *€5

wimpers of wenkbrauwen kleuren                € 8         *€5

wimpers en wenkbrauwen kleuren               € 15        *€5

 

* prijs in behandeling