Heb je een goede ervaring opgedaan bij Puur Aravinda? Laat het dan weten door hieronder je reactie te plaatsen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Clarinde
3 jaar geleden

De behandelingen van Zorayda zijn pure ontspanning. Ze werkt professioneel, je voelt je op jouw gemak en ik heb gemerkt dat ze naast de richtlijnen van haar studie ook tijdens de behandeling wel intuïtief aanvoelt waar ze wat meer aandacht aan kan geven. Het is een goede ondersteuning van het proces waar je inzit en kan dan ook zeker bijdragen aan vooruitgang en of oplossing. Goede ervaring!

Anoniem
5 jaar geleden

Via een bekende hoorde ik over deze malva behandeling en het sprak me direct aan. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me helemaal op mijn gemak. Zorayda heeft me goed geholpen om spanningen die ik in mijn lichaam had opgeslagen, te verminderen. Een bijzonder moment beleefde ik tijdens de oerbehandeling, waarbij ik echt voelde hoe spanningen uit mijn lichaam gingen en ik me heel vrij voelde. Ook gaven de behandelingen me inzichten en energie. Zorayda, dankjewel!

Fons
7 jaar geleden

Dank je wel voor de behandeling van mijn pijnlijke arm. Na twee sessies pijn vrij.

Lynn
8 jaar geleden

"Puur Aravinda..."
Op het begin wist ik totaal niet wat ik kon verwachten. Één ding weet ik zeker, dat ik heel erg blij ben dat ik deze behandelingen samen met jou ben aangegaan.
Door Puur Aravinda heb ik mezelf weer terug gevonden.
Zowel mijn lichaam als geest is weer zoals ik wilde en hoopte dat deze weer zouden zijn.
Dit had ik op het begin nooit gedacht.
Dankzij deze sessies zijn spanningen van zowel lichaam als geest verminderd en zelfs weg, heb ik handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan met obstakels die ik ervaar in het leven en voel ik een stuk meer balans en rust in mijn lichaam en geest.
Zorayda, ik wil jou bedanken voor de warmte, verlichting en inzichten die mij zijn gegeven!


Liefs, Lynn