Home » Wie ben ik?

Wie ben ik? 

Zelf ben ik altijd een onzeker persoon geweest, met nadruk op geweest. Altijd maar voor een ander zorgen en mezelf op de achtergrond plaatsen. Veel werken en (bijna) nooit tijd voor mezelf nemen. Totdat ik drie jaar geleden werd teruggefloten en heel ziek ben geweest. Afgelopen jaren zijn voor mij heel leerzaam en spiritueel  geweest. 

 

In mijn vak als kapster en schoonheidsspecialist gaat het voornamelijk om de buitenkant. Hier heb ik mijn draai nooit helemaal in kunnen vinden en ben ik een zoektocht begonnen naar mezelf. Als start van deze zoektocht ben ik in opleiding gegaan voor Malvatherapeut.             

Tijdens deze opleiding ben ik heel ziek geweest. Dit was een periode van ups en downs, maar zeer zeker ook met hele mooie en bijzondere momenten. Met als in het bijzonder mijn reis naar Thailand. Hier heb ik kennisgemaakt met yoga. Het gevoel en de rust welke ik hier vond en het door de yoga dicht tot mezelf komen, was voor mij een hele fijne ervaring en heeft mijn kennis verrijkt. Dit gevoel en de opgedane kennis wil ik in mijn behandelingen overbrengen en meegeven aan anderen. Voor mijn schoonheidsbehandelingen heb ik producten nodig die evenwicht brengen tussen lichaam, ziel en geest. Deze heb ik gevonden in Ayuervedische producten van Lakshmi.

 

Als  schoonheidsspecialiste en Malvatherapeut kan ik de brug slaan naar uiterlijke en het innerlijke van de mens.