Wat is Malva Therapie ?

Malvatherapie is een verzamelnaam van verschillende energetische behandelingen. Malva is een energetische therapie waarbij op een holistische wijze gekeken wordt naar jouw klacht of probleem.

Holistisch wilt zeggen dat er verder gekeken wordt dan alleen de klacht zelf. Zowel naar de lichamelijke (pijn)klachten, emotionele klachten, gedachten als overtuigingen.  Er wordt gekeken naar symptomen die een signaal kunnen zijn van een dieper gelegen probleem.

Wanneer de balans tussen lichaam, ziel en geest is verstoord, ontstaan er blokkades. Hoe sterker de blokkade, hoe groter de kans is dat je lichamelijke en/of psychische klachten krijgt of zelfs  ziek wordt. 

Met Malvatherapie breng je je lichaam, ziel en geest weer in balans,  we kijken naar jou als persoon, want iedereen is uniek. Door de vele specifieke lichaamsgerichte behandelingen kunnen we de bij jouw vraag en klachten passende behandelsessies geven. Dit zal voor iedere persoon anders zijn want niemand is hetzelfde en ervaart hetzelfde. Hierdoor kunnen we ons meer verdiepen en jou nog beter behandelen. Het resultaat is dat je de energie weer voelt stromen, beter in balans bent en tot rust en ontspanning kunt komen.

 

Malvatherapie zijn energetische behandelingen die diep doorwerken. 

Ze bieden ondersteuning bij lichamelijke, psychosomatische of psychische klachten, ze stimuleren het zelfgenezend proces en vergroten je bewustzijn. Zo wordt de onderliggende psychische oorzaak van jouw lichamelijke klachten direct aangepakt. De behandelingen werken preventief, genezend, pijnstillend en verzachtend.

Dit doen we met behulp van diverse massagetechnieken, haptonomie, werken met je chakra's, je meridianen en je aura. 

 

Kijk voor meer informatie over Malvatherapie op;

 www.bvmt.nl  (Beroepsvereniging van Malvatherapeuten).

 

Intake

kennismaking

anamnese

behandelplan

 

€60

Energetische

(malva)

Therapie

duur 90 min.

 

€80